karjatilan varaosat ja koneet

Tehoa ja taloudellisuutta karjatilojen ammattilaiselta

Mullit

Kolmannen sukupolven Peecon seosrehuvaunut Suomen oloihin kehitetyillä pystyruuveilla.

Peecon pystyruuvivaunut ovat mitoiltaan kompakteja ja tilankäytöltään tehokkaita seosrehuvaunuja. Laajasta mallistosta löytyy, kapasiteetiltaan 6–60 m3, sopiva vaunu vaativallekin käyttäjälle. Lisäksi Vario-malleissa on voit itse säätää säiliön kokoa karjasi kasvutarpeiden mukaan.

Pitkäaikaisen kehitystyön ansiosta Peecon seosrehuvaunut ovat kestäviä, tehokkaita ja erittäin helppokäyttöisiä. Kaikissa Peecon seosrehuvaunuissa on Suomen olosuhteisiin kehitetty sekoitusruuvi joka on kelluvasti laakeroitu pohjarakenteeseen eikä kulmavaihteeseen. Tällä ainutlaatuisella patentoidulla rakenteella Peecon onkin ainoa vaunuvalmistaja, joka uskaltaa antaa 5 vuoden takuun kulmavaihteelle.

Ennen kaikkea Peecon seosrehuvaunujen ominaisuudet tulevat oikeuksiin seosrehun sekoituksessa. Ne sekoittavat nopeasti ja tasaisesti, jolloin säästyy aikaa ja polttoainetta. Sekoitettaessa Varioknife järjestelmällä korsi ei silputu liian pieneksi kuten monissa muissa seosrehuvaunuissa. Peecon pystyruuvi varioknife järjestelmällä vaunut toimivat erinomaisesti kaikilla materiaaleilla kuten paalirehulla tai jäisellä säiliörehulla. Sekoitettaessa se nostaa ja kuohkeuttaa materiaalia, jolloin sen nesteen imukyky paranee.

Kamera 02 2009 034

Rehukohtaisilla Varioknife-sekoitusruuveilla oikea PH-arvo pötsille

Paalirehu on rakenteeltaan erilaista verrattuna aumarehuun. Peeconiin on saatavilla rehukohtaiset varioknife-sekoituskierukat, joka huomioi tämän. Kaksitoimisessa varioknife-sekoitusruuvissa on jopa 21 kpl HD wolfgram karbiini terää ja kaksi säädettävää vastaterää. Tämä tekee vaunusta tehokkaan ja nopean sekoittajan myös jäiselle ja kokkareiselle rehulle. Varioknife –järjestelmällä käyttäjä voi itse optimoida rehun silpun pituutta teräkulmaa säätämällä tai ottamalla/lisäämällä teriä. Tällöin rehusta saadaan pötsille juuri oikeanlainen apeseos. Näin pötsin PH-arvo pysyy oikeana ja maidon tuotos sekä lihasmassan kasvu paranee ja karja pysyy terveenä. Ruuvi ei silti vaadi traktorilta suuria tehoja ja näin polttoainetta säästyy. Kierukan extra-siivet mahdollistavat tasaisen appeen jaon koko kuorman jakamisen ajan.
Biga twin 17

Oikein suunniteltu sekoitussäiliö lyhentää sekoitusaikaa

Vaunun sisällä ovat rehun ohjainkolmiot. Ohjainkolmioiden ansiosta rehu sekoittuu myös hyvin vaakasuunnassa. Peecon tuottaa nopeasti ihanteellisen ja tasaisen sekoituksen, ja purkukin sujuu tasaisesti. Näillä ominaisuuksilla säätyy polttoaineitta. Vario malleissa voit kasvattaa säiliön kokoa karjasi mukaan.
tuotannonohjausjärjestelmä web

Oikeilla vaa'oilla ja ohjelmilla saavutetaan kustannustehokas ruokinta

Tämän päivän nykyaikaisilla karjatiloilla eläinten ruokinta ei ole pelkästään seosrehuvanun lastausta ja purkua. Laadukkaan ja kustannustehokkaan ruokinnan pohjana on laadukkaiden rehukomponenttien lisäksi tieto ruokinnan ainesosista ja kustannuksista. Meiltä saat tarvittaessa seosrehuvaunuvalmistajasta riipumattomat huippuluokan vaakajärjestelmätsekä ruokinnan hallintaan DTM suite ohjelmistot.
auger

Patentoitu sekoitusruuvin laakerointi

Full float -akseloinnilla kierukkaan kohdistuvat ulkoiset voimat ei kohdistu suoraan kulmavaihteeseen, vaan laakerin tuentaan. Tällä ainutlaatuisella ratkaisulla kulmavaihteesta saadaan kestävä.

19 vuoden pitkä kokemus ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa ovat auttaneet kehittämään optimaalisen ruuvin. Kokemuksemme perustuu 15 000 sekoitinruuviin maailmalla . Yhdysvalloissa on 110 000 lehmän karjatila jossa on käytössä Peecon apevaunuja.  Niitä käytetään yli 22 tuntia yhtäjaksoisesti vuorokaudessa. Tästä syystä Peecon uskaltaa ainoa seosrehuvaunujen valmistajana taata 5 vuoden takuun kulmavaihteelle.

 Biga wide body linkerzije 1

Huippuluokan huollettavuutta

Reaaliaikainen 5 metrin päässä katsottavissa oleva kulmavaihteen öljyn tarkistus takaa että kulmavaihteesi ei koskaan pyöri ilman öljyä. Lisäksi vaunussa on keskitetyt rasvausnipat yhdessä paikkaa, jotka helpottavat huomattavasti vaunun päivittäistä huoltoa. Lisävarusteena on mahdollista saada myös SKF:n keskusvoitelu. Yksinkertaisena rakenteena pystyruuvivaunussa on vähän liikkuvia osia.

 Biga 08 no.5

Monipuoliset varusteet tekevät Peeconista juuri tarpeesi kokoisen vaunun.

Peecon seosrehuvaunuihin on saatavana erilaisia purkuvaihtoehtoja. Purkuluukut molemmille sivuille, kulmiin oikealle tai vasemmalle tai molempiin. Kuljetinvaihtoehtojakin on useita. Suora sivupurku on erinomainen ja toimintavarmin valinta normaaleihin käyttöolosuhteisiin. Peecon seosrehuvaunut voidaan varustaa myös olkipuhaltimella, joka levittää oljet kuivikepohjaisiin talleihin ja pilttuisiin. Valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto joka tilanteeseen, kuten kylmiin olosuhteisiin, kapeille (jopa 33m3 vaunun leveys on vain 210 cm) tai leveille ruokintakäytäville tai ruokintakaukaloille. Lisäksi vaunuihin on saatavilla magneettipelti, joka estää metallien pääsen karjasi pötsiin.
 Peecon huolto

Säännöllisellä huollolla takaat ruokinnan keskeytymättömän jatkuvuuden 

Yli 20 vuoden ruokintakoneiden huoltokokemuksellamme  ja laajalla varaosavarastolla pidämme Peecon ja myös muidenkin merkkien seosrehuvaunut toimintakuntoisina. Sinulle räätälöidyllä huolto-ohjelmalla et maksa on turhista huolloista ja käynneistä.

TUOTTEET

 

KANTA-ASIAKAS

 

button login

 

SEURAA MEITÄ

 

Youtube logo

MYYMÄLÄT

 

KONEMYYNTI

  • 0424 720 600

 

VARAOSAT

  • 0424 720 300

 

LASKUTUS

  • 0424 720 500

 

Ab Tomas Kjellman

 

Teollisuuskatu 2 A, 68800 KOLPPI

FINLAND

Puh. +358 42 47201

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus: 0706216-7

 

 

Essi Intranet: