karjatilan varaosat ja koneet

Tehoa ja taloudellisuutta karjatilojen ammattilaiselta

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Ab Tomas Kjellman (Y-tunnus: 0706216-7)
Bärklarsvägen 1
68810 Ytteresse

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Mimosa Kjellman
Puhelin +358 400 608 388
Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REKISTERIN NIMI

Ab Tomas Kjellman:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Ab Tomas Kjellman:n asiakkaaksi, ostanut AB Tomas Kjellman:Sta tavaraa ja/tai osallistuu Ab Tomas Kjellman:n järjestämään tilaisuuksiin.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Ab Tomas Kjellman:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää AB Tomas Kjellman:n tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

    Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Y-tunnus tai HeTu
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Ab Tomas Kjellman:n käytössä, paitsi Ab Tomas Kjellman:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Ab Tomas Kjellman:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Ab Tomas Kjellman:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Ab Tomas Kjellman:n salasanasuojatulla palvelimella.

 

Tietosuojakäytäntö

TUOTTEET

 

KANTA-ASIAKAS

 

button login

 

SEURAA MEITÄ

 

Youtube logo

MYYMÄLÄT

 

KONEMYYNTI

  • 0424 720 600

 

VARAOSAT

  • 0424 720 300

 

LASKUTUS

  • 0424 720 500

 

Ab Tomas Kjellman

 

Bärklarsvägen 1, 68810 YTTERESSE

FINLAND

Puh. +358 42 47201

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus: 0706216-7

 

VERKKOKAUPPA