karjatilan varaosat ja koneet

Tehoa ja taloudellisuutta karjatilojen ammattilaiselta

Rekisteriseloste

Miksi meillä on tietosuojakäytäntö?

Luottamuksesi on meille tärkeää, ja haluamme tiedottaa avoimesti siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Noudatamme sen vuoksi 25. toukokuuta 2018 voimaan tulevan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) sisältämiä henkilötietojen suojaamista koskevia tiukennettuja sääntöjä.

Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

Ab Tomas Kjellman, Y-tunnus 07062167 (”me”), osoite Bärklarintie 1, 68810 Ytteresse, vastaa henkilötietojesi käsittelystä (henkilötietovastaava).

Käsittelemämme henkilötiedot

Tallennamme meille lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimessa ilmoittamasi henkilötiedot voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua ja lähettää inspiraatiota ja tarjouksia sisältäviä uutiskirjeitä. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeidemme tilauksen klikkaamalla kirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sinusta keräämämme henkilötiedot

Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteitamme. Teemme sen voidaksemme:

  • välittää sinulle tietoa ostoksestasi, kuten tilausvahvistuksen, toimitusta koskevaa tietoa jne.
  • toimittaa tilauksesi
  • periä sinulta maksun
  • täyttää esimerkiksi kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain edellyttämät vaatimukset
  • lähettää kohdistettuja tarjouksia ja tietoa uutiskirjeissä, tehdä asiakastutkimuksia sekä tilastointia varten. Henkilötietojasi voidaan käyttää postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen
  • sovittaa kjellman.fi ja maatalouskone.com-sivustojen asiakkaidemme käyttäytymisen ja mieltymysten mukaan.

Profilointi

Ab Tomas Kjellman käsittelee henkilötietojasi analysoidakseen ostohistoriaasi, ostokäyttäytymistäsi sekä käyttäytymistäsi kjellman.fi ja maatalouskone.com -sivustolla. Tarkoituksena on saada lisää tietoa asiakkaidemme toiminnasta ja parantaa tarjouksiamme entisestään (profilointi). Samaa tarkoitusta varten saatamme käsitellä myös meille mahdollisesti ilmoittamiasi henkilökohtaisia toiveita tai mieltymyksiä, esimerkiksi oletko kiinnostunut tietyntyyppisistä tuotteista. Teemme tämän analysoimalla aikaisempia ostoksiasi sekä sitä, mitä tuotteita olet katsonut tai lisännyt ostoskoriin maatalouskone.com-sivustolla. Lähetämme näiden tietojen perusteella sinulle kohdistettuja viestejä. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön hyväksyt samalla henkilötietojesi profiloinnin.

Suoramarkkinointi

Ab Tomas Kjellman käsittelee henkilötietojasi markkinointitarkoituksessa. Saatamme käyttää tietojasi suoramarkkinointiin, uutiskirjeiden lähettämiseen, asiakastutkimuksiin sekä tilastointiin. Tietoja käytetään postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen sinulle, kunnes mahdollisesti peruutat hyväksyntäsi. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tässä asiassa.

Mitä me tarkoitamme käyttäytymisellä ja mieltymyksillä?

Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteita Ab Tomas Kjellman:lta, käyt maatalouskone.com-sivustolla tai olet muulla tavoin yhteydessä meihin. Ab Tomas Kjellman käsittelee tietoa tuotteista, jotka olet ostanut, joita olet klikannut tai jotka olet lisännyt ostoskoriisi. Käsittelemme myös tietoja ostohistoriastasi, ostokäyttäytymisestäsi sekä mieltymyksistäsi asiakkaanamme. Käsittelemme lisäksi IP-osoitteita, kieliasetuksia, maantieteellisiä tietoja ja muuta tietoa, jota saamme käydessäsi kjellman.fi ja maatalouskone.com-sivustolla.

Tietoa evästeistä

Ab Tomas Kjellman käyttää evästeitä parantaakseen asiakaskokemustasi ja tarjotakseen sinulle kohdistettua tietoa ja tarjouksia. Evästeiden avulla saamme myös tietää, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin ja millä sivuilla siinä tapauksessa. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto lähettää ja joka tallentuu kävijän kiintolevylle. Voit valita verkkoselaimessasi asetuksen, joka antaa sinulle ilmoituksen ennen evästeen tallentamista tietokoneellesi. Voit tällöin joko hyväksyä tai estää evästeen. Voit myös halutessasi kokonaan estää evästeiden tallentumisen tietokoneellesi. Koska eri verkkoselaimet toimivat eri tavoin, sinun pitää tutustua oman verkkoselaimesi ohjeisiin löytääksesi edellä mainitun asetuksen.

Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostoina tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi enintään 24 kuukaudeksi. Näitä evästeitä käytetään muistamaan, oletko lukenut evästeistä annetut tiedot. Väliaikaisia evästeitä (session cookies) käytetään tarkistamaan, oletko kirjautunut sisään sivustoille tai oletko lisännyt tuotteen ostoskoriisi.  Nämä evästeet tallentuvat väliaikaisesti tietokoneellesi ja katoavat, kun selain suljetaan.

Ketkä saavat henkilötietosi käyttöönsä?

Saatamme jakaa henkilötietojasi toimijoille, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän toimeksiannostamme, nk. henkilötietoavustajille. Luovutamme henkilötietojasi seuraaville:

  • IT-järjestelmien toimittajille sekä niiden kehitys- ja tukiasioita hoitaville yhteistyökumppaneille. Ko. yritykset tarjoavat Ab Tomas Kjellman:lle palveluja, teknisiä ratkaisuja ja alustoja.
  • Maksuja, rahoitusta ja leasingia käsitteleville yhteistyökumppaneillemme. Käytämme Ab Tomas Kjellman:n asiakkaiden suorittamien maksujen käsittelyyn toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan täysin turvallisia maksupalveluja.
  • Yhteistyökumppaneille, jotka huolehtivat tilausten toimittamisesta ja mahdollisista palautuksista.

Kuinka kauan tallennamme henkilötietojasi?

Emme koskaan käsittele henkilötietojasi kauempaa kuin mitä sovellettavan lain, asetuksen, käytännön tai viranomaispäätöksen mukaan on sallittua. Tietoja voidaan kuitenkin tallentaa kauemmin, mikäli sitä vaaditaan kuluttajansuojalaissa tai kirjanpitolaissa esm. Jos ostamasi tuotteella on pitkä takuu. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käsitellään AB Tomas Kjellman:n IT-järjestelmässä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.

Oikeutesi

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja me sinusta käsittelemme ja pyytää meitä tarvittaessa korjaamaan henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa, esimerkiksi jos peruutat hyväksyntäsi henkilötietojen käsittelystä, sinulla on huomauttamista käsittelystämme tai jos tietojesi käsitteleminen ei ole mielestäsi tarpeellista kyseisessä käyttötarkoituksessa, voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, rajoittamaan niitä tai esittää vastalauseen käsittelyllemme. Sinulla on myös joissakin tapauksissa oikeus saada meille ilmoittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää tiedot toiselle henkilötietovastaavalle. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruttaa henkilötietojesi käsittelylle antamasi hyväksyntä joko kokonaan tai osittain, jolloin peruutus astuu voimaan välittömästi. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa estää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointiin ja profilointiin. Kaikki oikeuksiisi liittyvä viestintä ja Ab Tomas Kjellman:n sen pohjalta tekemät toimenpiteet hoidetaan maksutta. Jos pyyntö on ilmeisen perustelematon tai kohtuuton, Ab Tomas Kjellman pidättää oikeuden veloittaa kohtuullisen maksun, joka kattaa tietojen käsittelystä tai pyydetystä toimenpiteestä johtuvat hallinnolliset kustannukset, tai vaihtoehtoisesti kieltäytyä noudattamasta pyyntöä.

Yhteystiedot

Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi tai ottaa muuten meihin yhteyttä henkilötietojesi käsittelyä koskevissa asioissa, lähetä viesti Ab Tomas Kjellman:n tietosuojavastaavaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ab Tomas Kjellman on vahvistanut tämän henkilötietojen käsittelyä koskevan tiedon 14.05.2018.

TUOTTEET

 

KANTA-ASIAKAS

 

button login

 

SEURAA MEITÄ

 

Youtube logo

MYYMÄLÄT

 

KONEMYYNTI

  • 0424 720 600

 

VARAOSAT

  • 0424 720 300

 

LASKUTUS

  • 0424 720 500

 

Ab Tomas Kjellman

 

Bärklarsvägen 1, 68810 YTTERESSE

FINLAND

Puh. +358 42 47201

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus: 0706216-7

 

VERKKOKAUPPA