karjatilan varaosat ja koneet

Tehoa ja taloudellisuutta karjatilojen ammattilaiselta

Leasingrahoitus Koneiden rahoitusta talouttasi ajatellen

Danske Bankin leasingrahoitus on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta. Se sopii yhtälailla maanviljelijöille kuin ammatinharjoittajillekin. Leasingrahoitus sopii sinulle, jos arvostat tuloksen tekoa enemmän kuin omistamista. Kun olet hankkimassa esim. kurottajia, rehutyökoneita, työkoneita rehunjakoon tai kesantomurskaimia on leasingrahoitus sopiva ratkaisu.

Sampo leasingrahoitus tarjoaa selkeitä etuja:

  • Helppo järjestää - saat rahoituksen suoraan kauttamme. Kysy lisää myyjiltä.
  • Selkeä kirjanpitokäsittely - maksut ovat kokonaan vähennyskelpoisia kuluja tuloslaskelmassa.
  • Vakuutena on rahoituksen kohde - ei tarvita muita vakuuksia.
  • Vuokrat voidaan mitoittaa kattamaan koneen arvon alentumisen.

Sampo leasing joustaa

Leasingrahoituksella hoidat joustavasti suuretkin laitemäärät. Leasingrahoitus mahdollistaa laitteiden lisäykset, vaihdot, samoin kuin vuokra-aikojen muutokset. Vuokra-ajan, vuokrien maksuvälin ja jäännösarvon sovitamme yrityksesi toimintaan. Vuokra-aika on yleensä 2 – 5 vuotta.Vuokran maksat kuukausittain tai neljännesvuosittain.

Kirjanpidossa

Leasingvuokrat näkyvät vuokrakuluina tuloslaskelmassa ja ne vaikuttavat käyttökatteeseen. Leasingomaisuutta ei kirjata käyttöomaisuuteen eikä siitä kirjata poistoja. Leasingvastuut esitetään taseen liitetiedoissa. Vuokriin sisältyvä arvonlisävero on vähennyskelpoinen erä.

Parantaa tunnuslukuja

Suomalaisessa kirjanpitokäytännössä leasingrahoitus ei näy velkana taseessa. Siten se parantaatunnuslukujasi, esimerkiksi omavaraisuusasteesi paranee verrattuna lainarahoitukseen.

Täysi rahoitus

Parhaimmillaan vuokrattu kone ansaitsee itse vuokransa. Leasingvuokrat on selkeä budjetoida.Voit rahoittaa investointisi jopa100%:sti. Vaihtoehtoina kiinteä tai vaihtuva korkosidonnaisuus. Vuokrat ovat tasasuuria erästä toiseen. Kiinteään korkoon kytketyt vuokrat eivät muutu vuokrakauden aikana. Vaihtuvaan Euribor–korkoon kytketyt vuokrat muuttuvat sen mukaan, miten markkinakorot rahoitusmarkkinoilla muuttuvat.

Säästää vakuuksia

Leasingrahoituksella säästät vakuudet tuottavampaan käyttöön. Rahoituksen kone toimii pääasiallisenavakuutena.

TUOTTEET

 

PYYDÄ TARJOUS

 

VERKKOKAUPPA

 


Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Ab Tomas Kjellman

Bärklarsvägen 1, 68810 YTTERESSE

FINLAND

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus: 0706216-7